Agenda

Draft 4 STROBE 5th Annual Site Visit Agenda, 2021 (Remote)

Member of Class of 2016 Science and Technology Centers

NSF will provide Zoom links and passwords for the NSF executive sessions, meeting with university administrators, and report writing.

STROBE will provide Zoom links and passwords for the presentations and poster sessions.

 

Tuesday, August 24, 2021

8:00 AM          Brief introductions (Panelists and NSF staff themselves, STC Director introduces the leadership team
.                          and, if present, university administrators)

8:10 AM          Welcome to the Site Visit, Theresa Fiez, Vice Chancellor for Research and Innovation, CU Boulder

8:20 AM          Overview of the Imaging and Materials Science Grand Challenges that STROBE is Addressing,
.                         Center Director, Margaret Murnane (30 min)

8:50 AM          Q&A, 10 mins

 

9:00 AM          NSF executive session

9:30 AM          Break for NSF and Panelists

9:45 AM          Thrust I: Multi-Dimensional Electron Microscopy at Atomic Resolution

9:45 AM           Multiscale and Multimodal Imaging of 2D, Magnetic and Non-Crystalline Materials: Achievements to
.                          Date and Strategic Plans for the Future (John Miao, 20 minutes)

10:05 AM        Q&A, 10 mins

10:15 AM        Thrust II: Real-Time Functional 3D X-Ray Imaging of Advanced Materials

10:15 AM        Functional imaging of the structure and function of layered, magnetic and heterogeneous materials:
.                        Achievements to Date and Strategic Plans for the Future (M. Murnane, 20 mins)

10:35 AM        Q&A, 10 mins

10:45 AM       NSF executive session

11:15 PM        Break for NSF and Panelists

11:45 AM        Thrust III: Advanced Optical Nano-Imaging

11:45 PM         Multiscale Imaging of Transport and Structure in Molecular and Semiconductor Materials:
.                         Achievements to Date and Strategic Plans for the Future (Naomi Ginsberg, 20 mins)

12:05 PM        Q&A 10 mins

12:15 PM         STROBE Unique Microscope Landscape: Achievements to Date and Strategic Plans
.                         for the Future (Markus Raschke, 15 mins)

12:30 PM         Q&A 3 mins

12:35 PM         Thrust IV: Underpinning Technologies

12:35 PM         Big Data and Machine Learning for Multiscale Imaging: Achievements to Date and
.                         Strategic Plans for the Future (Laura Waller, 15 mins)

12:50 PM         Q&A, 5 mins

12:55 PM         NSF and Panelists executive session (30 min)

1:25 PM           Break for NSF and Panelists)

1:45 PM           STROBE Education and Broadening Participation

1:45 PM          STROBE Education Achievement to Date and Strategic Plans for the Future
.                        (Ellen Keister, 20 mins)

2:05 PM          Q&A, 10 mins

2:15 PM          STROBE Broadening Participation Achievements to Date and Strategic Plans
.                        for the Future (Sarah Schreiner, 20 mins)

2:35 PM         Q&A, 10 mins

2:45 PM          STROBE Knowledge Transfer with Academe, National labs and Industry:
.                         Achievements to Date and Strategic Plans for the Future (Markus Raschke, 20 mins)

3:05 PM         Q&A, 10 mins

3.15 PM           Virtual Poster Session (recorded in advance with students available)

3:45 PM           NSF executive session

4:15 PM           Critical feedback with a list of questions that require clarification to the center leadership team
.                         (NSF, Panelists and STROBE SEC Only)

4:45 PM           End of Day 1

Wednesday, August 25, 2021

8:00 AM          Meeting with university administrators (without any STC participants)

9:00 AM          STC’s response to the critical feedback (NSF, Panelists and STROBE SEC Only)

10:00 AM        Panelists prepare the site visit report

3:30 PM           End of the site visit